Първата дама на САЩ Мелания Тръмп, каза, че обича съпруга

...
 Първата дама на САЩ Мелания Тръмп, каза, че обича съпруга
Коментари Харесай

Мелания коментира изневерите на Доналд Тръмп

 Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп, сподели, че обича брачна половинка си и " има доста по-важни неща, за които да мисли ", от изказванията, че той й изневерява, съобщи АП.Съпругата на президента Тръмп показва, че " е майка и първа дама ", а медиите " спекулират " във връзка с брака й и " популяризират злословия ".
Г-жа Тръмп акцентира, че изказванията за изневерите на мъжа й не са мотив за " угриженост и не провокират максимален интерес ".

Порнозвездата Сторми Даниълс твърди, че преди години е имала интимна връзка с Доналд Тръмп. Президентът отхвърли да се се срещал с нея, само че призна, че е възстановил на юриста си сума, която той платил на Даниълс, с цел да си мълчи.

Мелания Тръмп нормално резервира безмълвие по въпроса. Запитана дали обича мъжа си, тя дава отговор " Да, ние сме окей. Да ".

Първата дама даде изявление за обиколката си в Африка на телевизионния канал Ей Би Си, който излъчи фрагменти от него в известното си предаване " Добро утро, Америка ".

Мелания Тръмп съобщи също по този начин, че може би е " най-тормозеният човек " на света, съдейки по това какво приказват хората за нея.

Тя сподели това по отношение на поддръжката й за акцията " Бъди най-хубавият " (BeBest), ориентирана против издевателството в интернет. " Бих могла да кажа, че аз съм най-тормозеният човек на света ", сподели Мелания Тръмп.

Тя уточни, че акцията й е ориентирана най-много към обществените мрежи и държанието в интернет частично поради това, което хората споделят за нея (там). " Имаме потребност да образоваме децата си по какъв начин да показват своите страсти в публичното пространство, с цел да може когато пораснат, да знаят по какъв начин да се оправят с тези неща ", сподели тя.

Първата дама съобщи също, че има хора в Белия дом, на които тя и президентът не могат да имат доверие. Тя не назова имена, само че сподели, че е уведомила брачна половинка си за тях. " Някои от тях към този момент не работят в Белия дом ", уточни Мелания.

Тя също по този начин счита, че дамите, които насочат обвинявания за полови похищения, би трябвало да бъдат изслушани и да получат поддръжка, само че същото важи и за мъжете, съобщи АП.

Когато се предявяват обвинявания, би трябвало да има в действителност солидни доказателства, които да се показват от обвиняването, сподели брачната половинка на американския президент Доналд Тръмп в изявление за телевизия Ей Би Си във връзка обиколката си в Африка.

В отговор на въпрос дали поддържа придвижването #MeToo (Аз също), Мелания Тръмп съобщи, че поддържа " дамите и те би трябвало да бъдат чути ". " Трябва да ги подкрепим. И, прочее, и мъже, освен дами ", добави тя.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, упрекван през годините в полови похищения от голям брой дами, съобщи, че е настъпил " заплашителен миг " за мъжете, изправени пред обвинявания от преди години, като новия член на Върховния съд Брет Кавано. Също като Тръмп, Кавано отхвърля отправените му обвинявания, отбелязва АП.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР